Frågor & Svar

Ibland händer det att medlemmar hör av sig och undrar över något, vi har samlat ihop några av de vanligaste frågorna här. Hittar du trots detta ändå inte svaret på din fråga är du välkommen att höra av dig till oss.

Vanliga frågor

Vad är VillaKortet?

Villakortet är ett förmånskort för alla husägare. Våra erbjudanden sträcker sig från fönster & Spabad till att hyra hoppborg för barnkalaset!

Att äga hus kan vara kostsamt när man behöver underhålla & renovera och vi vill ge aktuella kampanjer och erbjudanden så att ni inte missar det innan inköp.  – Därför Villakortet.

Kostar det att vara medlem?

Villakortet är kostnadsfritt.

Hur länge fungerar mitt Villakort?

Ditt Villakort är giltligt i 1 år från det datum som ansökan blir godkänd.

Vad är och hur fungerar mitt Villakortet-ID?

Alla digitala Villakort har ett unikt ID bestående av 8 tecken. Med detta ID kan företag och butiker validera att ditt kort är aktivt. Ditt Villakortet-ID kan användas för att låsa upp rabattkoder, eller förbruka engångsrabatter.

Om ansökan

Vem kan ansöka om Villakortet?

Alla kan ansöka om Villakortet kostnadsfritt.

Hur lång tid tar det att behandla min ansökan?

Vi granskar ansökningar dagligen, så ofta går det väldigt fort att få svar.

Jag har inte fått något bekräftelsemail?

Eftersom vi kommunicerar med ord som erbjudande & rabatter är det inte ovanligt att våra mail hamnar under kampanjer – så kolla där. Sällan hamnar våra mail i skräpkorgen men det händer, skulle du mot förmodan inte få ett mail så kolla även där.

Vad används min information till?

Epost: Det är framförallt via mailen vi kommunicerar med dig. Vi jobbar på att hitta bra, smarta, roliga och populära rabatter som vi vill förmedla till er och det görs via mailen. Det är också via mailen vi idag skickar ut de digitala korten.

Ort: Vi vill gärna veta var du bor för att kunna visa upp så lokala rabatter som möjligt för dig. Bor man i Göteborg vill vi berätta om de rabatter som finns i Göteborg. Vi vill också se var ni medlemmar är som mest aktiva för att jobba för att få fram fler bra erbjudanden!

Våra kort

Plastkortet

Villakortet finns som plastkort och distribueras i olika butiker och mässor och i utvalda områden under speciella tider, ett digitalt kort kan man alltid ansöka om här på sidan.

Digitalt kort

Villakortet finns som digitalt kort. I alla våra mail ingår en länk till detta kort.

Använda erbjudanden

Hur gör jag för att ta del av en rabatt?

I samband med köp eller bokning visar du upp ditt Villakort, personalen ska vara informerad om Villakortet och du har då rätt att erhålla rabatten som är publicerad på vår webb. Gäller det ett onlineerbjudande så har det aktuella erbjudandet en rabattkod som du hittar här på siten eller i ditt mail. Vi reserverar vi oss för felskrivningar och andra kommunikationsmissar som kan uppstå. Skulle det vara problem att nyttja en förmån ber vi dig snarast höra av dig till oss så att vi kan klargöra vilket erbjudande som gäller.

Hur gör jag för att använda en rabattkod i en webbshop?

Fyll i rabattkoden du fått i ditt mail eller som hittas på erbjudandet. Fyll i ditt Villakortet-ID.