Bevara

Dags för husvård? Rengör och skydda dina tak, fasader och stenytor från påväxt genom att behandla med BEVARA®.

Utnyttja rotavdraget och låt en auktoriserad BEVARA®-entreprenör utföra hela jobbet, eller gör det själv?

För närmsta entreprenör och/eller återförsäljare, titta in på bevaraprodukter.se eller ring 0512-51570

Bevara dina tak, fasader och stenytor
Alger, lav, mögel och andra beläggningar drabbar många villor runt om i Sverige. Men med rätt behandling kan man inte bara ta bort dem, utan även förebygga ny tillväxt på tak, fasader och stenytor så ytan kan bevaras under en lång tid framöver.

Det finns många mirakelmedel på marknaden påstår sig direkt kunna lösa problem med påväxt och beläggningar. Detta var en av anledningarna till att Bevara Produkter grundades, aktören som tänkte mer långsiktigt och i samarbete med tak- och fasadspecialister tog fram ett unikt recept för att behandla angreppen.

– Målet var att skapa en miljövänlig produkt som ger effektiv behandling. För att säkerställa kvaliteten lät vi Sveriges tekniska forskningsinstitut (SP) testa produkterna och resultatet visar på en tydlig preventiv effekt mot tillväxt av alger, berättar Lars Kälström, VD på Bevara Produkter.

Resultatet blev en hel serie med tvätt- och vårdprodukter som både rengör snabbt och effektivt, men framförallt fungerar som en förebyggande behandling. Den långverkande effekten håller ytorna välvårdade länge, så du inte behöver upprepa behandlingen så ofta. Det kommer att spara dig både tid och pengar men inte minst har du fräscha ytor – hela tiden.

Enkelt och skonsamt för miljön
Trots att Bevara gör stor skillnad, så är de inte alls komplicerade att använda. Du använder bara en lågtrycksspruta, pensel eller roller och applicerar lösningen tills ytan är mättad. Hos utvalda återförsäljare finns en unik hyrpump för fritt lån i samband med köp av produkter.
Pumpen är kompakt med en räckvidd på upp till 9 meter, framtagen för att underlätta och höja säkerheten.

Om du ändå känner att du skulle behöva hjälp eller om det krävs en mer omfattande rengöring så kan du kontakta någon av de certifierade Bevaraentreprenörerna som finns runt om i landet, så gör de jobbet åt dig.
– Innan problemen eller i samband med att man ser antydan till påväxt så applicerar man enkelt medlet, genom att följa Bevara-stegen 1-2-3. Vinsten är både ur ekonomisk som arbetsmiljömässig aspekt, genom att förebygga påväxt, slipper man upp på taket för att rengöra. Efter två dagar har behandlingen nått full effekt, eventuell förekomst av påväxt nöts sedan bort med hjälp av väder och vind, förklarar Lars.

Bevara-produkterna är tillverkade enligt ISO 14001 och är nedbrytbara och skonsamma mot miljön. Serien finns för både hemmabruk och certifierade entreprenörer. Nyligen lanserades även en helt ny komplett tvättserie som togs emot mycket väl på marknaden, och i höst kan man vänta sig ännu fler nyheter.

Låna pumpstation fritt hos utvalda Återförsäljare

Hitta Återförsäljare

Erbjudandet gäller t.o.m. 30 April

BEVARA Produkter AB
Essunga Källstorp 402
465 93 Nossebro

Tel: 0512-515 70
E-post: info@bevaraprodukter.se

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.